Over mij

 

Mijn naam is Willemijn Lycklama à Nijeholt, ik ben 16 jaar en zit in 5 vwo. Ik hou van hockey, skiën, dingen doen met vriendinnen en zeilen. Iedere zomervakantie ga ik op zeilkamp (bij de Bird in Heeg) en ga ik met mijn familie zeilen. Meestal op de Friese meren, het IJsselmeer en de Waddenzee, en dit vind ik superleuk.
Reizen vind ik ook heel leuk. Ik wil graag zoveel mogelijk landen zien.

Met School at Sea wil ik graag ervaren hoe het is om op zee te zeilen. Het lijkt me echt geweldig om geen land in zicht te hebben. Ik verheug me op het ontdekken van nieuwe plaatsen en culturen en het ontmoeten van nieuwe mensen.
Ik heb o.a. Spaans, geschiedenis, aardrijkskunde en economie in mijn pakket en School at Sea biedt de mogelijkheid om de theorieën uit die vakken in de praktijk mee te maken. Leren wordt zo leuker en je onthoudt alles beter.

School at Sea lijkt mij een waanzinnig avontuur. Ik kijk uit naar de zeilervaring, naar de landen die je bezoekt, de dingen die je leert en de mensen die je ontmoet. Ik word blij van de gedachte dat ik na deze ervaring sterker in mijn schoenen sta, dat ik zelfstandiger ben en dat ik een ervaring en een verhaal heb om anderen te inspireren.